Efterlängtad seger!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IS fick äntligen en efterlängtad seger på försäsongen, men spelet lämnade en hel del att önska.

EIS som jagar formen inför kommande seriepremiär i herrfemman fick äntligen känna på segerns sötma. Det var dock en match mot Åsunda IF som lämnade en hel del att önska vad det gällde det kollektiva spelet.

Lagen turades om att göra mål, 1-0 gör EIS Hampus Hammarberg, men ÅIF svarar med att ta sin första av tre bonusstraffar och kvitter omgående till 1-1 genom Albin Landegren. Så fortsatte halvleken, 1-2 EIS genom Mujtaba Nazari och replik på bonusstraff Landegren, 1-3 Mujtaba och replik på bonusstraff Landegren.

Det var alltså likaläge tre efter 45 minuter spelat och EIS tränaren Thomas Thuuri var inte glad.

– Nej, det var så segt tempo och vi faller in i deras spel och kladdar onödigt med bollen. Det behövdes e förändring till andra halvlek.

Inledningen skulle dock inte bli mycket bättre för EIS som fortsatte att spela med massor av tillslag innan man släppte bollen vilket gör att ÅIF kan hänga med till 4-4 efter mål av Fatah Mahammed Hussen EIS och Philip Dolfie. EIS skulle dock ta tag i spelet under den sista delen av matchen och kan göra 4-5 genom Ivan Nikolic, 4-6 Mohamed Abdi Moussa och 4-7 genom Harith Mahmoud.

– Det som var positivt var att vi kunde samla oss och vinna, vilket var glädjande för spelarna men till seriepremiären behöver vi snäppa upp många steg, avslutar EIS tränaren Thomas Thuuri.

Åsunda IF – Enköpings IS 4-7 (3-3)

Målskyttar,
EIS: Mujtaba Nazari 2, Hampus Hammarberg,Fatah Mahammed Hussen, Ivan Nikolic, Mohamed Abdi Moussa, Harith Mahmoud.
ÅIF: Albin Landegren 3, Philip Dolfie .

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar