”Duktiga, hungriga spelare och en bra tränarstab”

Riki Isaksson klar för ESK. Bild: ESK

Damtvåan: ESK har gjort klart med Riki Isaksson som närmast kommer från Rimbo IF.

22 åriga fältaren Riki Isaksson är fostrad i Rimbo IF, men bor sedan en tid i Enköping där hon jobbar på regementet.

– Riki är en hårt arbetande fotbollsspelare med suverän inställning och fin teknik. Vi är imponerade av vad vi fått se av henne på träningarna och tror hon kommer bidra med mycket bra saker, säger ESK-ledaren Ludvig Roswall.

Att pendla tur & retur mellan Enköping och Rimbo var inget alternativ.

– Jag spelade tidigare i Rimbo, men valde att byta eftersom det blev slitsamt att pendla drygt 17 mil tur-retur för att spela fotboll då jag flyttat hit pga. jobb, berättar Riki.

Att det blev just ESK var dock inte klart förrän det genomförts ett par provträningar.

– Jag provade träna med ESK främst för att de spelar i div.2 och jag tror att det passar mig bra. Efter att ha gjort några träningar så var det ett lätt val att det var hit jag skulle. Dels för att det är ett väldigt härligt gäng som välkomnat mig bra och för att det varit bra driv på träningarna, duktiga, hungriga spelare och en bra tränarstab.

Vad är det då för spelare som ansluter till ESK?

– Jag tror och hoppas på att kunna bidra med stabilitet i spelet. Är en person som gillar utmaningar och att vara med i hetluften, vara där det händer, avslutar Riki.

Lämna ett svar