Dubbla förluster för Liljan.

Foto: Kent Lundqvist

HC Liljan har förlorat två matcher på två dagar i Allfyran mot Vällingby AIK och Tullinge TP HC.

Två tunga matcher på två dagar. Just för tillfället har vi en otroligt tunn trupp och sjukdomar skador samt folk som är bortresta. En eloge till de som varit med och gnuggat dessa dagar, säger Liljan-tränaren Alexander Sjögren.

Hur upplever du nuläget?

– Vi befinner oss i en otroligt tråkig situation vilket jag hoppas att vi lyckas ändra på. Nu har vi ”ledigt” i en dryg vecka och hoppas att alla som är skadade kommer tillbaka.

Hur var matcherna?

– Matchen i söndags finns det väl inte så mycket att skriva om men fick återbud och sjukdom så vi åker med 12 utespelare. Och skador i början av matchen resulterar i att vi rullar på 10 spelare nästan hela matchen. Känns som att den matchen sitter kvar i kroppen på de flesta under matchen i måndags, men finns inget mer att göra, vi måste fokusera på framtiden och se till att vinna lite fler matcher nu när serien vänder!

Varför är det som det är?

– Största ansvaret ligger hos mig som tränare att få till spelet. Ska nu försöka se över vårat spel och förhoppningsvis hoppas jag att hitta en förändring som leder till ett bättre resultat. Sedan måste både jag och laget försöka acceptera läget och försöka hitta en nytändning, avslutar Sjögren

Matcherna förlorades med 2-9 (Tullinge) och 3-7 (Vällingby).

Resultat & tabell >>>

Lämna ett svar