Dubbellandskamp för Beata!

Bild: SVFF

Fotboll: Enköpingstjejen Beata Olsson är kallad till dubbellandskamp av nya förbundskaptenen Renée Slegers.

Beata har sedan en tid varit hemma igen från sin studier och spel i USA. Hon spelar fortsatt troget med Uppsala IK och det går bra då laget är med i toppstriden och hon själv är med i skytteligatoppen.

– Det har varit kul att komma tillbaka. Jag känner mig hemma i Uppsala och trivs väldigt bra med spelsättet, laget och tränarstaben, säger Beata.

Den 10:e och 15:e juni är det dags för U23-landslaget att spela dubbla landskamper där Sverige ställs mot Frankrike och Finland. Matcherna spelas i Uddevalla och Munkedal. U23-förbundskaptenen Renée Slegers har idag presenterat truppen till lägret och matcherna.

– Det känns väldigt kul! Jag är oerhört glad att bli kallad och det var inte alls väntat. Jag tror det kommer vara mycket nytt eftersom att det är första gången för mig med den nya förbundskaptenen. Jag hoppas att jag kommer lyckas visa det jag är bra på, avslutar Beata.

 

Lämna ett svar