Det svängde på Enavallen.

Foto: Kent Lundqvist

Herrtvåan: Trots en kanonstart på hemmamatchen mot Kungsängens IF blev det inte någon fullpoängare.

Att ESK svajat i sina prestationer och ”bara” fått ihop 4 poäng på fyra matcher kan ju föga betecknas som godkänt. I går kväll var det dags för att ta revansch på Kifen som för en vecka sedan besegrade ESK med klara 2-0.

Foto: Kent Lundqvist

Hemmalaget fick en kanonstart på matchen där Andreas ”Tosse” Larsson gör 1-0 redan med 10 minuter spelat. Två minuter senare så var det dags igen. ESK gör 2-0 genom Marcus Ytter.

Foto: Kent Lundqvist

Ledningen med 2-0 var i underkant då det skapades många bra och heta chanser som dock inte resulterade. Istället kunde gästerna reducera till 1-2 i slutminuten av halvleken genom Axel Lundgren.

Foto: Kent Lundqvist

Det hände tydligen något med hemmalaget där och då för nu tappade ESK greppet om matchen. Redan i den 4:e minuten av den andra halvleken så kvitterar Kifen till 2-2 genom Jonathan Flensborg.

Foto: Kent Lundqvist

Flensborg var inte nöjd. Bara två minuter senare så har Kifen fullbordat sin vändning och leder matchen med 3-2.

Foto: Kent Lundqvist

ESK skulle dock resa sig ur askan och lyckas få med sig en poäng. Med dryga timmen spelad gör Alan Naib 3-3 på sina gamla lagkamrater.

Foto: Kent Lundqvist

5 poäng på fem omgångar är allt annat än bra om man hoppas på att vara med i toppen av serien.

Enköpings SK – Kungsängens IF 3-3 (2-1)

Målen, 1-0 (10) Andreas Larsson, 2-0 (12) Marcus Ytter, 2-1 (46) Axel Lundgren, 2-2 (49) Jonathan Flensborg, 2-3 (51) Jonathan Flensborg, 3-3 (61) Alan Naib.

Varningar: 3-2
Röda kort: 1-0

Lämna ett svar