Det grinar illa för Bålsta!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Bålsta får det inte att stämma över 60 minuter i Herrtrean.

– Spelar jämt första 11:a, trots många brända lägen. Tappar mellan minut 11-25, Sen vinner vi mellan minut 25-50 med 4 bollar där vi får igång ett högre tempo som Sala får problem med, berättar BIF-tränaren Martin Morén.

Det skulle svänga mest hela tiden i matchen med i halvtid var det underläge med 11-17 för Bålsta, men man skulle gnaga sig tillbaka och göra match av det hela och med dryga 10 minuter kvar att spela av matchen var det bara två bollar under.

– Vid 21-23 och vi har riktigt bra grepp om matchen, då drar vi på oss tekniska fel i anfallet och de drar ifrån. En 2:a på oss i försvaret efter gör att vi hamnar i deras lägre tempo och de kan spela hem matchen. Det som till slut blir avgörandet är de brända lägena och att vi blir för ivriga framåt, Avslutet sker för tidigt istället för 1-2 passar till och få ett helt rent läge, avslutar BIF-tränaren.

Bålsta IF – Sala HF 22-30 (11-17)

Målskyttar,
BIF: Rasmus Larsson 6, Hugo Flörschinger 3, Fredrik Löfgren 3, Jonas Åman 2, Christoffer Alm 2, David Mellberg 2, Malte Libler 2, Rasmus Dahlström, Linus Falk.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar