”Det är vinster som räknas”

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra spelade inte publikfriande men det var seger som gällde hemma mot Strand i Herrfyran.

– Matchen var jämn över 60 minuter. Tror att inget utav lagen hade en ledning med mer än 3 mål. Berättar FSK-tränaren Mattias Ahlin.

Senast lagen träffade på varandra så var det Strand som vann med klara 30-19. Nu var det andra bullar som gällde. Hemmalaget förde matchen i långa stunder i den första halvleken men när det var spelat 30 minuter så var det underläge 16-17.

– Strand är ett lag som bara vill springa på kontring och trycka på avkast. Men när vi inte missar lika mycket som vi gör när vi spelade borta mot dom så är vi bättre i det uppställda spelet, menar Ahlin.

I den andra halvleken är det gästerna som för matchen under de första 10 minuterna. Sedan är det FSK som vänder på steken och tar kommandot igen. Hemmalaget är vid flertalet gången i ledning med 3 bollar. Gästerna gnuggar sig dock tillbaka hela tiden och med dryga två minuterna kvar att spela kvitterar till 30-30. FSK skulle dock vara starkast och kan gå segrande ur denna batalj.

– Idag så vinner vi matchen med vårat skytte och att vi springer hem i 60 minuter. Sedan spelar vi inte värdens roligaste handboll, men det är vinster som räknas! Stort plus till alla i laget som kämpar som fan, men lite extra plus i kanten till Marcus Lindström och Alexander Jansson för bra anfallsspel. Rasmus Dahlström är som vanligt riktigt bra bakåt, summerar Ahlin.

Fjärdhundra SK – Strands IF  31-30 (16-17)

Målskyttar FSK: Marcus Lindström 12, Alexander Jansson 8, Christoffer Alm 3, Rasmus Dahlström 3, Oskar Andersson 2, Joakim From, Marcus Hultberg, Mattias Ahlin.

Övriga resultat & matcher >>>

One Response to ”Det är vinster som räknas”

Lämna ett svar