Derbykväll på Korsängen!

Foto: Kent Lundqvist

Ikväll spelas ett mycket viktigt derby i herrfemman på Korsängen mellan Syrianska FF och SK Elvan.

Inget snack om att kvällens derby är viktigt för båda lagen där utgången högts troligt får en stor betydelse för resterande av säsongen.

– Vi kommer att gå in i derbyt med tron på oss själva och vår spelidé, fokuserar inte så mycket på hur matchen skall sluta utan att vi vinner ”duellerna i duellen” och har hög kvalitet på det vi utför på plan, så får vi se hur långt det räcker, menar SFF tränaren Mahmoud ”Salle” Salim.

– Jo så är det. Vi behöver få ihop det 90 minuter, menar Elvan tränaren Per Lygnegård. Senast gör vi en bra match. Jag menar Tierp är inget dåligt lag. Men vi går bort oss i slutet och dem får energi och orkar fylla på med mycket folk.

Vad kommer att avgöra det här derbyt?

– Vi är under utveckling och det gäller att vi samlar på oss den erfarenhet som är nödvändig i femman. Personligen tror jag att det lag som gör minst misstag står som segrare, säger ”Salle”.

– Vi vill och behöver en 3:a, men syrianska är favoriter så det krävs att alla är med och bidrar, säger Per.

Det är en hel del frågetecken inför kvällens derby gällande respektive trupp.

– Vi har många skador och frågetecken, men vi har även en bred trupp så jag är helt övertygad om att vi ställer upp med en stark startelva, avslutar ”Salle”.

– Åh frågetecken i truppen har det varit sen omgång tre, så inget nytt för oss tyvärr, avslutar Per.

Syrianska FF vs SK Elvan 19:00 på Korsängen

 

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar