De som var minst dåliga vann på Enavallen!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IS är fortsatt nollade och utan seger efter fem spelade omgångar av herrfemman.

– Det var krampaktigt och nervöst i laget, konstaterar tränare Patrik Lindblom.

Den första halvleken av matchen mellan EIS och BSK startar optimistisk, men får en trist vändning i den 6:e minuten då hemmalaget gör självmål. Efter det blir det oavkortat bara BSK som dominerar stort mot ett passivt och slarvigt spelande hemmalaget.

Foto: Kent Lundqvist

I den 1:E minuten bjuder man på ett friläge för Filip Thelin som skjuter över i fritt läge, men han skulle ta gruvlig revansch på sig själv då han gör 0-2 i den 19:e minuten och 0-3 i den 21:a minuten.

EIS försöker flytta fram men det blir inte mer än ett par ofarliga  hörnor och det är i stället BSK som är närmare 0-4 som i slutskedet då lagkapten Fredrik Wigh nickar klockrent i ribban och ut igen.

Foto: Kent Lundqvist

Den andra halvleken lev om möjligt sämre och det som hände kom på hörnor där gästerna hade 8-10 stycken, men lyckades förövrigt inte skapa något som hettade till.

Foto: Kent Lundqvist

EIS höjde sig en smula men var fortsatt chanslösa i den andra halvleken. Det skapades en nästan-chans där Patrik Klaman var loss i vänster inner position, men fick inte ordning på bollen.

Foto: Kent Lundqvist

BSK vinner matchen för att dem var minst dåliga, för i ärlighetens namn så var det här inte någon stor prestation som krävdes för seger.

– Vi kom inte alls upp i någon nivå alls och jag känner inte alls igen kilarna idag som är betydligt bättre i träning, men får inte ut något av det på match. Det är omständligt och kladdigt i spelet med boll där vi saknar både kunskap och rutin, summerar Patrik.

Enköpings IS – Börje SK 0-3 (0-3)

Målen: 0-1 (6) Självmål, 0-2 (19) Filip Thelin, 0-3 (21) FilipThelin.

Resultat & tabell >>>

One Response to De som var minst dåliga vann på Enavallen!

Lämna ett svar