Dansant av Sagström i Taiwan!

Foto: Göran Söderqvist

Det blev en massa ”bogey woogey” för Madelene Sagström på den tredje rundan av Swinging Skirts LPGA Taiwan Championship.

Nej, det ville sig inte alls under den tredje dagen för Madelene som inte hittade fram med spelet på Ta Shee GC. Det skulle visa sig att dagens runda var svårspelad och det var inte många i världseliten som hittade låga resultat.

Madelene får en olycklig inledning med en bogey redan på hål 1. Svarar dock bra med ett par och en skön birdie på hål 2 & 3. Tre raka par ger hopp om att det skall lossna, men på hål 8 & 9 kommer två bogeys som gör att hon faller tillbaka i resultatlistan.

Madelene vänder på +3 för dagen och det skulle bli värre i inledningen av hemrundan – tyvärr. Efter fyra spelade hål var hon på +5 efter två par och två bogeys. Sedan stabiliserade sig spelet och Madelene avslutar med att göra fem raka par.

Totalt efter tre dagars spel så är Madelene på +5 och det räcker bara till en blygsam 53:e plats i totalen. Leder tävlingen gör duon Nelly Korda & Wei-Ling HSU på -9.

Övriga svenskor: Pernilla Lindberg +3, Anna Nordqvist +3.

Se hela startfältet här >>>

Lämna ett svar