Danilo nära succé i debuten!

Bild: Privat

Fotboll: Håbo FF fostrade Danilo Al-Saed var mycket nära succé när han debuterade för Sandviken i Svenska Cupen.


Danilo som är fostrad i Håbo FF och lämnade ESK för spel i div.1 och Sandviken till denna säsong var mycket nära succé i debuten när han fick chansen i Svenska Cupens första omgång. Det var inte mot vilka som helst som stod för motståndet! Det var Allsvenska och titelförsvarande IFK Göteborg.

– Att debutera i svenska cupen mot Göteborg är stort, säger Danilo. Det var riktigt kul att få göra debut i cupen mot just IFK eftersom det är ett lag med stor historia. Sen var det en svår match att hoppa in i, vi jagade ett mål slog mycket långt osv… Helt ärligt så upplevde jag inte att Göteborg var så mycket bättre. Vi hade inte så mycket respekt för dem och bara körde på och stundtals så hade vi grepp om matchen.

Danilos Sandviken var i ledning med 1-0,2-1 & 3-1 med 50 minuter spelat, men Göteborg skulle vända med tre snabba mål.

– Matchen svängde verkligen, ibland hade de bollen och ibland vi, men inget lag dominerade matchen. Sen att släppa in 3 mål på 9 minuter är såklart jobbigt mentalt.

Danilo kom in i andra halvlek och var också inblandad i en farlig kvitteringschans i slutskedet i matchen när han slår en bra passning som renderar i en målchans, men 3-4 stod sig.

– Ja… Hur nära som helst. Det var nära en assist faktiskt, skulle vara roligt att få göra ett poäng när man ändå är på plan, avslutar Danilo.

Lämna ett svar