Danilo klar för ESK!

Foto: Kent Lundqvist

Det blåser positiva vindar i ESK som fyndat i Bålsta – Danilo Al-Saed från Håbo FF är klar för säsongen 2020.

Det är blåser positiva vindar i ESK som tar sats för en ny säsong i div.2.

– Så här tidigt har vi aldrig varit så långt framme med truppen tidigare och det känns otroligt bra att vi redan nu har säkrat upp en bra grundtrupp och att vi kan locka unga talanger till ESK. Det är bra drag på träningarna med ett högt deltagande och ett stort engagemang, berättar ESKs Pelle Johansson.

Det står nu klart att ESK gjort klart med talangfulle Danilo Al-Saed från Håbo FF.

– Vi är otroligt nöjda med att kunna knyta till oss en spelare från trakten som håller denna klass. Vi har haft en mycket bra dialog med HFF som varit positiva hela vägen och det hela har löst sig mycket bra för alla inblandade, berättar ESKs Pelle Johansson.

Danilo som visat att han håller en hög nivå i sin fotboll trots sin unga ålder är redo för att ta nästa steg, men att det blev ESK var inte helt klart.

– Det känns väldigt bra, men samtidigt kanske lite konstigt att gå från Håbo till ESK, men det ska bli väldigt kul, medger Danilo.

Danilo kommer med allra största säkerhet att tillföra som spelare och han har dessutom framtid för sig.

– Jag hoppas på en lärorik och rolig säsong. Både tränarna och spelarna är väldigt duktiga så det är en perfekt miljö för att fortsätta att utvecklas, avslutar Danilo.

Lämna ett svar