Damerna i EIBK tar emot Hedemora!

Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Enköpings IBK spelar idag hemma mot Hedemora i damernas div.1 och en tuff batalj är att räkna med.

Tankarna och känslan inför matchen är jättebra. Vi har sagt hela veckan att vi ska vara positiva, taggade och ge 100% på alla träningar och på fokus inför dagens match, berättar Louise Andersson.

EIBK har revansch att utkräva på sig själva ved det gäller spel mot Hedemora.

Ja, vi har ju en liten revansch efter vår match hemma mot dem sist när vi spelade säsongens sämsta match. Nu är det dags att visa att vi är det bättre laget och framförallt vinna första viktiga matchen på hemmaplan, menar Louise.

Vad har ni lagt fokus på i spelet inför dagens match?

Vi har haft tre innebandyträningar den här veckan, vi har tränat mycket på att spela oss ur press, hur vi ska göra när vi pressar och väldigt mycket powerplay. Vi behöver få mycket mer utdelning i powerplay därför har vi ändrat på det helt, boxplay har vi alltid varit starka i men vi har även tränat på det, berättar Louise.

Vad fick ni med er från förra omgångens förlust hemma mot KAIS Mora?

Den senaste matchen mot KAIS Mora spelade vi inte dåligt, men vi gör alldeles för mycket misstag, speciellt i mitt zonen. Den här matchen ska det vara en helt annan inställning och fokuset innan är viktigast, säger Louise.

Hur ser det ut i truppen?

Vi har haft lite skador och sjukdomar i veckan, men laget inför matchen känns pigga och friska. Jag och alla i laget tror jag är riktigt taggade, hoppas på mycket publik och att vi samlar in mycket pengar till Rosa Bandet. Nu kör vi full fart mot 3 poäng, avslutar Louise

Enköpings IBK – IBF Hedemora 16:30 i S:t Ilianshallen

Övriga matcher & tabell >>>

 

 

Lämna ett svar