Dalabesök i Bergvretensporthall!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF spelar idag en nykomlingsmatch i herrtvåan hemma mot Borlänge HK.

Nykomlingarna EHF & BHK drabbar samman idag i herrtvåan och vi kan förvänta oss en match med mycket kraft och tempo. BHK är riktigt starka defensivt och har ”bara” släppt 66 mål så här långt, kan jämföras med hemmalagets 85.

– I vanlig ordning är kunskapsnivån om våra motståndare så här års ganska låg. Borlänge har vunnit 2 av 3 varav 2 på hemmaplan, men ännu har profilen på serien inte satt sig. Hur som helst tror jag att det bli en tuff och utmanande match som de flesta kommer att vara med tanke på vår åldersstruktur men samtidigt är det otroligt roligt, säger EHF-tränaren Anders Skogäng.

Hur har veckans förberedelser varit?

– Veckan har varit bra där vi lagt hyfsat med tid på individuell teknik/utveckling i anfallsspelet.

Vad kommer krävas för seger?

– För att vi ska vinna matchen måste vi få träff bakåt som kan göra att vi får några lätta kontringsmål, avslutar EHF-tränaren.

Sagt om motståndet:
Är precis som EHF nykomlingar i div.2, men kommer från div.3 och har ambitioner att så snart som möjligt spela div.1 handboll. Har startat säsongen bra med två vinster (Tumba & Örebro) och en förlust (Västerås). Toppar i laget är skytten Filip Flink som gjort 26 mål så här långt och målvakten Fredrik Bergqvist.

Nyheter i laget:
Skadad: Gustav ”Gurra” Odeheim.
Pontus Ramström kommer in, inte som ersättare för ”Gurra” utan för att tillföra speed och kantspel.

Matchfakta:
EHF vs BHK, Herr div.2, 4:e omgången.
16:00 i Bergvretensporthall.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar