Cupsäsongen Avrundas med helgens U15-Cup!

Foto: Kent Lundqvist

Ishockeysäsongen i våra två ishallar avrundas till helgen med den sista åldersklassen i Stora Coop Cup, U15-klassen för spelare födda 2003.

Helgens cup är den åttonde och sista av årets cuper i ishallarna. Tio lag ska spela om slutsegern med gruppspel från morgon till kväll på lördagen och med semifinaler och placeringsmatcher på söndagen. ESK Hockeys eget lag ska bland annat tampas med långväga gäster från både Värmland och Småland.

Tack vare den nya ishallen har cupverksamheten expanderat till nya rekord. Den största cupen någonsin, med totalt 259 deltagare, arrangerades för U16-lag under påskhelgen och totalt kan man efter helgens avslutande cup summera strax över 1500 deltagare.

-Det är ju tack vare den nya hallen som det här är möjligt och det är ju fantastiskt roligt. Vad jag hörde från påskhelgen så hade flera supporters till de deltagande lagen svårt att hitta boende då allt var fullbokat. Både positivt och lönsamt för oss alla här i kommunen, säger Håkan Hagman som är cupansvarig tillsammans med Jörgen Lyckman.

Spelschema >>>

Lämna ett svar