Chansen finns att nå finalspel!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings rugbydamer spelar i helgen ett helt avgörande gruppspel för att nå finalspelet i Sweden Rugby 7s under SM veckan.

Semifinalerna Sweden Rugby i 7s imorgon lördag den 2:a juni. Fyra lag når finalspelet under SM veckan i höst och det är 1:an & 2:an från varje semifinalgrupp, En grupp spelas i norr (Södertälje) med ERK, Borås RFC, Exiles, Uppsala RFC och Vännersborg. Den andra spelas i söder (Kalmar) med Gripen, Malmö, Kalmar, Linköping och Pingvin.

– Från att spelat 15 manna förra veckan så har vi fokuserat på 7 manna igen och det ser bra ut. Vi kommer att fokusera på vårt spel och får vi det att fungera så kommer det att gå bra. Det vi får tänka lite på är att det kommer bli väldigt varmt men det är lika för alla lagen, menar tränare Nicklas Proos.

Vad har ni för mål och vad kommer avgöra om ni tar er till finalspel och SM veckan?

– Vi kommer att fokusera på att slå Uppsala och Borås. Jag tror att Borås är det svagaste laget och vi har slagit Uppsala en gång så det hjärnspöket ska vara borta nu.

– Inför helgen är det dock ett frågetecken på Paulina Toresäter om hennes knä håller, annars är alla andra skadefria så det känns skönt, berättar tränare Nicklas Proos.

Lämna ett svar