Chans för Bålsta att säkra en plats i Alltvåan!

Foto: Kent Lundqvist

Med två omgångar kvar att spela av Hockeytvåan så har Bålsta HC chansen att säkra en plats i Alltvåan genom att bortabesegra Viggbyholms IK.

Det drar ihop sig och ikväll ”kan” det komma ett avgörande. Förutsättningarna är glasklara, BHC seger och dem är klara för Alltvåan samtidigt så måste Viggbyhom ta poäng för att hoppet skall leva för dem att ta en plats i Alltvåan.

BHC som vunnit sex av de sju senaste matcherna är i form, det visade man senast hemma mot Göta Tranbergs IK som då var tabelletta. Senast lagen träffade på varandra var i Bålsta och då vann BHC med klara 7-3 och laget vet vad som kommer krävas för seger.

Vi ska spela vårt spel som är det som gör att vi vinner matcher. Hårt jobb lär krävas då ”Viggan” säkert är revanschsugna. Har några sjuka, men i princip samma lag som senast, berättar tränare Lars Billing.

Matchfakta:
Viggbyholms IK – Bålsta HC, Hockeytvåan Östras 13:e omgång.
19.30 Hägernäshallen

Senaste resultat Bålsta HC:
3-1 vs Göta Tranebergs IK 7:e november

Nyheter i truppen:
Jonathan Backman fortsatt bortrest, Mattias Tumba spelar ej av respekt för sin gamla klubb (Viggbyholms IK) och övergången gick igenom i tisdags.

Sagt om motståndet:
VIK har ett par spelare att se upp med och då framför allt poängkungarna Patrick Nordström (22p) och Fredric Korduner (20p). Spelar stundtals en frejdig hockey med bra fart genom den neutrala zonen, gjort näst mest mål i serien, 51 stycken.

Övriga matcher & tabell >>>

 

 

Lämna ett svar