Bra start på Scottish Open!

Foto: Göran Söderqvist

Madelene Sagström svarade för en bra första runda av Scottish Open på LPGA Touren.

Det blev en bra första för Madelene på The Renaissance Club (North Berwick, Scotland) där årets upplaga av Scottish Open spelas. Hon fick en smakstart och gjorde en Eagle på första hålet. Det var precis vad Madelene behövde då spelet vacklat under en längre tid med missad cut i de senaste fyra tävlingarna.

När Madelene har spelat 9:e hål så är hon fortsatt på -2 och nu skulle det lyfta ytterligare. Efter tre raka par kommer en skön birdie. Två par till och sedan på det 16:e & 17:e hålet så kommer det ytterligare birdies som gör att Hon är på -5 och en delad 7:e plats på totalen. Tyvärr så hålar Madelene ut första dagen med en bogey som gör att hon stannar på -4 på en delad 10:e plats. Bästa Svenska är Caroline Hedwall på delad 5:e plats med -6.

Leder tävlingen gör trion Jane Park, Anne Van Dam och Mi Hyang Lee på -8.

Övriga Svenskor: Anna Nordqvist -4, Louise Ridderström -3, Linne Ström -2, Lynn Carlsson -1, Jenny Haglund -1, Lina Boqvist +1, Louise Stahle +2, Cajsa Persson +2, Jessica Karlsson +2, Julia Engström +2, Linda Wessberg +3, Camilla Lennarth +6, Emma Nilsson +8.

Lämna ett svar