Bra start för ny spelare!

Elin Sköld fick en bra start i sin nya klubb. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF ser ut att ha fått in ett riktigt intressant nyförvärv i Elin Sköld som fick en mycket bra start i sin nya förening.

Nyförvärvet i EHF – Elin Sköld fick lite av en drömstart i sin nya förening. Det var meningen att hon skulle avsluta sitt spelande med ett dubbelmöte för sin gamla klubb i helgen, men av olika anledningar blev det spel med EHS i stället.

Det stämmer, det blev inga matcher i Norrland då flygen inte matchade så jag hade kunnat vara på plats i Västerås i tid till mötena under måndagen på mitt nya jobb. Men fick chans att spela in mig inför kommande helg tillsammans med u-laget, berättar Elin.

I sin första match med sin nya förening blev det 11 mål, 2 utvisningar och ett gult kort, det påvisar att man är på plats för att tävla.

Man kan alltid förbättra saker, men jag är under omständigheterna nöjd med min insats häromdagen. Det förekom en del frågetecken kring domslut och jag kan tycka att det dömdes chockerande snällt/billigt i vissa lägen. Vidare känner jag att det är synd att resultatet blev som det blev då jag inte anser att det återspeglar spelet på plan. Vi hade otur och fick två avbräck från förstauppställningen under första halvlek, så det var klent på bänken dessvärre, berättar Elin.

Vad tyckte du om matchen i övrigt?

Är ganska övertygad om att vi hade kunnat ta hem ett returmöte om någon vecka om så varit aktuellt. Tjejerna förtjänar en eloge för att de inte vek ner sig siffror och omständigheter till trots så spelade vi matchen igenom, avslutar Elin.

 

 

Lämna ett svar