Bra kryss för STIK!

Patrik Cederlöv målskytt igen. Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK är fortsatt obesegrade i herrfemman efter att ha tagit en bra poäng hemma mot IFK Uppsala.

Det blev en jämn kamp mellan STIK och ett bra IFK som satte hemmalaget på hårda prov denna kväll på Fanna IP. Det var dock hemmalaget som i den 19:e minuten skulle ta ledningen efter att Patrik Cederlöv tagit sig loss på vänsterkanten och tryckt in 1-0.

Det var sedan ett en tuff kamp in till halvtidsvilan där gästerna sätter STIK på hårda prov defensivt, men 1-0 står sig.

I andra halvlek så får IFK en tidig utdelning och kan utjämna till 1-1 med 50 minuter spelat av matchen. Nu blev det om möjligt än mer kamp för hemmalaget som fick slita för att freda sig mot ett för dagen bra IFK, men STIK håller undan och tar en bra poäng.

– Det var en tuff match för oss mot ett riktigt bra spelande IFK och vi skall såklart vara nöjda med poängen med tanke på hur matchen såg ut, men det är ändå en tillfällighet som de kvitterar på och det kan kännas lite surt ändå. Vi visar att vi kan spela de här typen av fotboll också med mer kamp än skönfotboll så jag är nöjd med insatsen, säger tränare Niclas Hallgren

Södra Trögds IK – IFK Uppsala 2 1-1 (1-0)

Målen: 1-0 (19) Patrik Cederlöv, 1-1 (50) Axel Pettersson.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar