Bra genrep trots förlust!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK spelade sin bästa match på försäsongen men det räckte ändå inte till hemma mot ett bra IFK Lidingö.

– En rolig match och bra genomkörare för oss i våra förberedelser inför kommande seriepremiär, konstaterar FBK tränaren Lennart ”Ramen” Ramstedt.

Det startar dock ganska rörigt för FBK som fick problem i den egna organisationen defensivt vilket Lidingö straffade med att göra 3 mål inom loppet av 20 minuter. FBK fick sedan bättre ordning och kunde också reducera till 1-3 genom Sandra Åkerman.

I den andra halvleken håller FBK gästerna på avstånd länge och väl innan det kommer ett 1-4 mål. Återigen svarar FBK med att reducera genom Åkerman som påpassligt rinner igenom och fångar in en nickskarv och gör 2-4. Det skulle dock vara Lidingö som skulle få sista ordet i matchen då dem i slutskedet fastställer slutresultatet till 2-5.

– Efter en rörig inledning så spelar vi bra och kämpar på bra mot ett riktigt vasst Lidingö. Vi har problem mot deras Elin Flyborg med landslagsmeriter, men vi gör det bra. Det här var verkligen ett fall framåt i våra förberedelser inför stundande premiär. Jag vill berömma Lovisa Mårts och Pernilla Linder smat målskytten Sandra Åkerman, avslutar ”Ramen”

Fanna BK – IFK Lidingö 2-5 (1-3)

Målskytt FBK: Sandra Åkesson 2.

 

Lämna ett svar