Bottennapp på Trögdsvallen!

Spelet vill inte riktigt släppa för STIK. Foto: Kent Lundqvist

Södra Trögds IK tappade återigen onödiga poäng i herrfemman när man för fjärde gången denna säsong kryssade i en bedrövlig match hemma på Trögdsvallen.

Nej det vill sig inte alls för STIK som i denna hemmamatch mot ett svagt Tierps IF på Trögdsvallen agerade oinspirerat och bedrövligt i 90 minuter.

Foto: Kent Lundqvist

– Ja, jag är klart besviken på hur vi hantera den här matchen, medger tränare Niclas Hallgren.

Under den första halvleken är det mest ett tjongande från båda lagen där man inte tar sig in i offensiv box mer än vid enstaka tillfällen. I den 26:e minuten snubblar sig Simon Tapper igenom och tvingar gästernas målvakt – Viktor Sekulic räddartill en resultatlös hörna.

Foto: Kent Lundqvist

Gästernas Ludvig Svensson tvingar hemmalagets målvakt – Markus Hedström till ett ingripande i den 32:a minuten, men något annat skapades inte under de första 45 minuter av något lag.

– Det är ingen idé att skylla på planen då det här handlar om hur vi drar ned på tempot istället för att höja tempot, menar Niclas.

Den andra halvleken blir egentligen lika händelsefattig, men nu är det dock stor – mycket stor bollinnehavsdominans för hemmalaget. Det är något STIK nyttjar bedrövligt, man slår bort läge efter läge att hota gästerna inne i boxen.

Foto: Kent Lundqvist

Det som skapades kom från gästerna som dock mest ägnade sig åt att gnälla på alla domslut, tror det måste vara någon form av rekord? Hedström tvingades till ett par ingripande, men i ärlighetens namn så var det aldrig någon ko på isen.

Foto: Kent Lundqvist

Hemmalaget hade en stor chans att avgöra och den kom med 78 minuter spelat av matchen då Henrik Jowilin kommer direkt från avbytarbänken in i offensiv box och får en jättechans, men avslutet går högt över.

Foto: Kent Lundqvist

Avslutningen av matchen blir spel mot ett mål då gästernas Adam Sundström får lämna matchen med rött kort, men det ger inte något resultat för matchen som slutar mållös.

Foto: Kent Lundqvist

– Det här är inte bra att vi inte kan vinna matcher och få med oss trepoängare, tåget går ju nu, menar Niclas som avslutar med att konstatera – Det var en riktig skitmatch det här!

Södra Trögds IK – Tierps IF 0-0 (0-0)

Spelarbetyg STIK:


Spelarbetyg Tierp:

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar