Blytung förlust för HFF.

Foto: Kent Lundqvist

Herrfyran: Håbo FF åkte på en blytung förlust borta mot Unik FK.

– Det var minst sagt en tung förlust. Just nu är vi inte där vi vill vara varken i prestationer eller resultat. Vi är lite olyckliga att så många är sjuka/otillgängliga för match, sen har träningarna senaste veckorna saknar en hel del spelare. Så vi saknar intensitet och det är ett tydligt kvitto med en sån här stor förlust, berättar HFF-tränaren Alan Hiussemoglu

HFF var aldrig med från start och efter knappa halvtimmen spelad var matchen över då hemmalaget leder med klara 5-0.

– Vi har väldiga problem till på vår vänsterkant där UNIKs Ali Khan Hassanzadeh var fantastisk och ligger bakom det mesta. Vi är överväldigade av UNIK och hittar aldrig in i matchen. Vi har två farlig chanser i första halvlek, första bortdömt för offside vid 2-0 underläge och andra är reduceringen till 5-1. Lite för stort försprång för att vi ska göra match av det i andra halvlek.

Det skulle dock bli en aning bättre i andra halvlek.

– Vi kommer ut starkare och är mer med i matchen. Hotar mer framåt och är mer vaksamma i försvarsspelet. Men energin hos oss finns inte och det är UNIK som drygar ut ledningen. Det positiva vi kan hitta för dagen är att vi fick se två pigga inhopp av Kevin Karlsson som när närmast att göra mål och debuterande 17-åringen Jesper Heldesjö. Vi känner att vi ändå har ett ungt lag som kan lära sig av detta. Revansch i säsongen sista hemmamatch på söndag, avslutar HFF-tränaren.

Unik FK – Håbo FF 8-1 (5-1)

Målskytt HFF:  Lukas Madsen.

Gula kort: 0-1
Publik: 38

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar