Blixtrande start för Bålsta i division 2!

Foto: Privat

Sex matcher in på säsongen har Bålstagänget ännu inte tappat en enda poäng. -Vi har fått en grym start. Alla bidrar verkligen, berättar spelande coachen Björn Lejon.

Det har blivit fullträff så här långt för BBDC i serien. Med Miika Mustaniemi, en nybörjare som visar framfötterna, ett nyförvärv i Micke Andersson, som levererar och att de som är kvar från förra säsongen verkligen har träffat rätt i formen så leder Bålsta serien efter sex omgångar.

-Det är tufft om platser i tvåan. Fler som knackar på också. Vilket är jättekul. säger Lasse Andersson.

Senast var det Dartbiten, ett lag från Rimbo, som ge sig för killarna från Bålsta. Ola Nahlén, Alexander Johansson, Miika Mustaniemi och Micke Andersson gav laget en 6-0 ledning och säkrade därmed segern.

Så när Lasse Andersson och Seth Andersson skulle spela var det lite för avslappnat inledningsvis. Slutresultatet skrevs till 7-2 till slut.

-Ja det var verkligen kul att se de andra leverera. Så har det varit i flera matcher. avslöjar Lasse.

-Nu är det uppehåll nästa vecka i serien, sen är det dags att möta Märsta/Arlanda i en tidig seriefinal. De har också startat serien bra. Bara hoppas man får vara med. fortsätter Lasse

– Det märks att klubben är i ett flyt. Även de två andra lagen i klubben går bra och är inblandade i toppstriden i respektive serie. avslutar Lasse

Text: BBDC

Lämna ett svar