BHC ställs ikväll mot Farsta!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC som vann den inledande matchen av kvalserien borta mot Lidingö Vikings HC ställs ikväll hemma i Bålsta ishall mot FOC Farsta i andra omgången.

Det var ett tillsynes taggat BHC som under måndagskvällen tränade bra och laddade på inför kvällens möte med FOC Farsta.

– Ja, vi vill att alla skall höja sig ett par nivåer till den här matchen och det handlar mycket om att släppa axlarna och leverera på den nivå vi kan, menar tränare Fredrik Stenberg.

Vilka delar är det som ni absolut skall förändra till den här matchen?

– Vi skall definitivt kom in i den här matchen bättre mentalt påslagna och göra insatsen i 60 minuter. Vad det gäller prestation så är det hur vi agerar i egen zon både med och utan puck, men framför allt hur vi tar oss ur egen zon, sätter upp anfallsspelet och tar oss till avslut där vi behöver vara snabbare och mer direkta i vårt uppträdande, menar Fredrik.

Vad vet ni om motståndet?

– Egentligen inte så mycket utan vi fokuserar på vårat och vet att vi får leva med och hantera att vara favoriter mot lag som är extra taggade för att slå oss som kommer från tvåan. Dem vann första matchen som vi och är bevisligen ett lag att räkna med även om dem kom den långa vägen i den här kvalserien via play off, avslutar Fredrik.

Bålsta HC vs FOC Farsta 19:00 i Bålsta Ishall.

 

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar