BHC föll mot tabellettan!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC fortsatta målfabrikation problem fällde laget borta mot tabellettan Flemingsbergs IK i Hockeytvåans 10:e omgång.

– Det som avgör är att dem gör mål på sina chanser och det gör inte vi, medger BHC-tränaren Linus Lennerup.

Det blev en ganska jämn inledning på kampen, men det är hemmalaget som öppnar målskytte när Christoffer Linder överlistar BHC keepern – Max Petré. Sin vana trogen tar BHC ett par onödiga utvisningar i perioden och det kostar i slutet av perioden då hemmalagets Emanuel Skogh gör 2-0.

I den andra perioden skulle hemmalaget skaffa sig greppet om matchen med 6,16 spelat då Vincent Hellenborn gör 3-0. BHC får sedan en chans att komma in i matchen ganska omgående när hemmalaget drar på sig en utvisning, men den chansen tar inte laget och det är ledning med 3-0 efter 40 spelade minuter.

När sedan Hellenborn gör 4-0 med 6,22 spelat av den tredje perioden var matchen i stort sett avgjord. BHC sprattlar förvisso till och reducerar till 1-4 genom Michael Wizén, men det räckte inte då hemmalaget gör två mål till innan matchen är över.

– Vi har minst lika bra och fler lägen, men vi har svårt att sätta pucken i mål. Annars är det en jämn match där vi drar på oss för många visningar, avslutar BHC-tränaren.

Flemingsbergs IK – Bålsta HC 6-1 (2-0,1-0,3-1)

Skott: 50-28 (13-7,17-10,20-11)

Målskyttar BHC: Michael Wizén

PIM: 16 (4:4:8) – 18 (4:6:8)

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar