BFBC fortsatt utan seger!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta FBC föll även i andra omgången av herrarnas div.4 borta mot Loke IBK U.

Det startade bra för BFBC som tog ledningen med 1-0 efter att Fredrik Åström hittat Dennis Färnström som överlistar hemmalagets keeper-Joakim Ottehall. Hemmalaget Loke vänder dock på steken och leder med 2-1. BFBC får en bra chans att kvittera den ledningen i slutet av perioden i spel fem mot fyra men Loke kan hålla undan och är fortsatt i ledning efter 20 spelade minuter.

BFC får en mardrömsstart på mellanakten då hemmalaget utökar sin ledning till 3-1 redan efter 14 sekunder. Bra svar av gästerna dryga två minuter senare då Pontus Åberg spelar fram Mickael Sundström som reducerar till 2-3. BFBC får sedan en ny chans som man inte tar att kvittera hemmalagets ledning i spel fem mot fyra och istället kan Loke göra ett litet ryck till 5-2 innan BFBC reducerar till 3-5 genom Åberg, vilket står sig in i periodvilan.

BFBC jagar sedan förnyad kontakt i den tredje och sista perioden, men det där lilla sista finns inte för dagen och istället så är det Loke som stänger matchen med att göra 6-3 i spel fem mot fyra med halva perioden spelad. Innan matchen är slut hinner hemmalaget fastställa slutresultatet till 7-3.

– Matchen var lite fram och tillbaka, men det som avgjorde rätt mycket var att vi var för stressade med boll och hade dålig rörelse, hade vi haft mer fart under fötterna och bättre bolltempo borde vi vunnit denna match tycker jag, berättar Fredric Elofsson.

Loke IBK U – Bålsta FBC 7-3 (2-1,3-2,2-0)

Målskyttar BFBC: Pontus Åberg, Mickael Sundström, Dennis Färnström.

Herrfyran >>>

 

 

Lämna ett svar