Berggren med landslaget till USA!

Småkronorna/Team 18:s huvudcoach Torgny Bendelin har tagit ut truppen till en 5-nationersturnering i Plymouth, USA och med i truppen är ESK fostrade Jonathan Berggren.

Turneringen spelas under tiden den 13-17 februari 2018 och deltagande länder är Finland, Ryssland, Sverige, Tjeckien och USA.

Sverige samlas lördagen den 10 februari 2018 och tränar i Vilundaparkens Ishall i Väsby under eftermiddagen. Söndagen den 11:e är det avresa till USA och under måndagen är det träning och uppsnack inför starten av 5-nationsturneringen med match mot värdnationen USA. Sedan är det match tors mot Finland och fredag mot Tjeckien för att avsluta på lördagen med match mot Ryssland.

Turneringen är ett led i förberedelserna inför VM U18 19-29 April i Ryssland och Jonathan Berggren som går riktigt bra i sitt klubblag Skellefteå AIK är laddad för att göra ett försök att ta sig in i den truppen.

– Jo det rullar på bra just nu, tack! Såklart riktigt roligt och spännande. Försöker träna och spela bra i Skellefteå och göra det så bra som möjligt i USA så dem får svårt att inte ta med mig till u18 vm, säger Jonathan.

Hel truppen till USA >>>

 

Lämna ett svar