Behöver tänka om!

Kajsa Hall förhoppnings med i dag. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK åker idag till Järfälla för att möta ett obesegrat Bele-Barkarby FF i den fjärde omgången av damernas div.1.

Hur har veckan varit och vad har ni betonat i träning inför mötet med Bele?

– Det har tyvärr varit en lite för lugn träningsvecka, enligt mig. Svårt att hitta plantid i måndags och onsdags, men vi kunde ägna oss åt löpning och styrka i onsdags istället. Igår torsdag hade vi en fartfylld träning, med en energi jag hoppas att vi kan ta med oss till matchen imorgon, berättar tränare Lovisa Delby

Vad kommer krävas för vinst?

– Ja du, för vinst kommer det krävas att vi gör allting annorlunda än sist, ett sånt resultat vill vi inte ha igen. Skämt åsido – vi gjorde egentligen inte vår sämsta match spelmässigt, men släpper in på tok för enkla mål, slutar jobba när vi inte får göra det, både i individuella situationer och kollektiva. Det stora är egentligen att vara trygg med bollen och ha tålamod, vi slår bort alldeles för många passningar, menar Lovisa som fortsätter:

– Vi behöver tänka om och faktiskt se till det vi kan och tycker är roligt. Vi kan det här och kommer att vinna en hel del matcher denna säsong, precis som vi också kommer att förlora några matcher. Vi har pratat mer om det mentala än själva spelet den gångna veckan. Tro på det vi gör under träningarna och ta med oss det in i matcherna. Var rejäla och uppmuntra varandra till att vilja och jobba hårt. Vi åker till Järfälla och vill ta poäng!

Matchfakta:
Bele-Barkarby FF vs Enköpings SK, Dam div.1, 4:e omgången.
13:00 på Veddestavallen.

Nyheter i truppen:
Kajsa Hall är högst troligt tillbaka efter sjukdom, Sofie Hedengren ut pga. sjukdom.

Sagt om motståndet:
Är obesegrade efter tre omgångar. Man skall inte dra för stora växlar av det då Bele haft en smakfull inledning gällande motstånd, men all respekt för poängskörden.

 

One Response to Behöver tänka om!

Lämna ett svar