Beata Olsson lämnar för spel i Elitettan!

Beata tillsammans med sin nya klubblagstränare i IK Uppsala: Fredrik Bernhardsson. Foto: IK Uppsala.

Nu står det klart att Beata Olsson lämna ESK och div.1 fotbollen för spel i Elitettan kommande säsong med IK Uppsala.

En talang är förlorad för Enköpingsfotbollen då Beata Olsson nu valt att lämna ESK för att spela med IK Uppsala som var ett mittenlag i Elitettan den gångna säsongen. Ett naturligt steg för henne då hon går i skolan i Uppsala och för hennes fortsatta karriär inom fotbollen.

Det här känns bra och rätt för mig, det är att ta nästa steg helt klart. Det var klart för ett par dagar sedan beslutsmässigt men är idag klart med allt annat. Jag har ju tränat med Uppsala innan men nästa vecka är det den första som en spelare i laget, berättar Beata.

Det händer mycket nu för Beata som inte bara är klar för sin nya klubb, hon skall även imorgon fredag på landslagssamling på Bosön.

Ja, det är mycket nu men bara kul. Vi träffas imorgon fredag på Bosön och är ett träningsläger över helgen. Det skall bli kul att träffa alla igen och få köra bra träningar tillsammans. Det är en lite större trupp en den som var med i kvalet senast, vi blir över 40 spelare, avslutar Beata.

” Vi är mycket glada att Beata vill spela för oss. Vi ska göra allt vi kan för att hon ska fortsätta utvecklas och att hon ska trivas hos oss”, säger man på IK Uppsalas hemsida.

 

Lämna ett svar