Bålstatalang klar för Allsvenskan!

Foto: Privat

Nu står det klart att den unge målvaktstalangen Nathalie Stjernberg från Bålsta är klar för Allsvenskt spel kommande säsong.

Nathalie är en ung (17år) lovande handbollsmålvakt från Bålsta som nu tar nästa steg i sin karriär när hon lämnar Rosersbergs IK och skriver på för Allsvenska Skånela IF.

Varför tror du att dem valde att satsa på just dig?

– Eftersom att jag är väldigt målinriktad och vet vad jag behöver göra för att nå upp till mina mål. Men även för att jag som målvakt är mig själv och gör det jag är bra på, alltså jag strävar inte efter att likna någon annan, berättar Nathalie.

Vad är dina mål då?

– Mina mål är ju såklart att få så mycket speltid, men jag vill helst komma in i laget först och lära känna alla individer utifrån hur dem spelar så att jag kan utveckla mitt målvaktspel utifrån deras. På längre sikt att få chansen att vara med i landslaget om tillfälle ges.

Varför just Skånela?

– Bra målvaktsträning och ökade chanser till en bättre utveckling.

Vad tror du om dina chanser att redan under första säsongen ta förstaplatsen i målet?

– Att ta 1:a positionen i nuläget känns inte omöjligt, men det är inget jag strävar efter i nuläget, avslutar Nathalie.

 

 

One Response to Bålstatalang klar för Allsvenskan!

Lämna ett svar