Bålsta studsade tillbaka!

Tre mål av Kristiansson. Foto: Privat

Bålsta Sanering FC studsade tillbaka och vann programenligt borta mot Lokomotiv 06 FF i herrsexan.

– Vi gjorde ingen toppinsats. Märkte ganska tidigt att det inte var så mycket motstånd, berättar målskytten Jimmy Kristiansson.

Det var ett stort spelövertag för Bålsta, men det tog dryga halvtimmen innan första målet faller i matchen då Fredrik Kristiansson gjorde 0-1. Fem minuter senare så är det Jimmy som är på rätt ställe som så många gånger förr och spikar halvtidsresultatet till 0-2.

I den andra halvleken så stänger Jonas Elofsson matchen med att gör 0-3 och sedan är det en smula avslaget men det fortsätter att ramla in mål där Fredrik Kristiansson fastställer slutresultatet till 1-5 i den 72:a matchminuten.

– Trots att vi ”gick på halvfart” så vinner vi matchen komfortabelt. Lite mer skärpa så hade det blivit tvåsiffrigt. Brorsan (Fredrik) fyllde år och fick fira med två mål och en mycket bra insats, berömmer Jimmy.

Smolk i bägaren var att skadelista blev en spelare större då Martin Buss knä hoppade ur led och det är oklart hur länge han blir borta.

– Trots den bästa försäsongen i klubbens historia så har vi åkt på tre stycken allvarliga långtidsskador. Mycket märkligt, avslutar Jimmy.

Lokomotiv 06 FF – Bålsta Sanering FC 1-5 (0-2)

Målskyttar BSFC: Fredrik Kristiansson 2, Jimmy Kristiansson, Jonas Elofsson, Marcus Iverborg.

Varningar: 1-0

Publik: 20

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar