Bålsta kom till korta i Derbyt!

Foto: Kent Lundqvist

Ett starkt reducerat Bålsta Sanering FC hade inget att sätta emot i derbyt mot topplaget i herrsexan Fanna BK.

Bålsta Sanering kom verkligen tillkorta i derbyt borta mot FBK. 0-5 på 13 minuter blev till slut en brakförlust.

– Vi skrapade med nöd och näppe ihop 9 man och åkte med målsättningen att inte lämna WO. Vilket vi lyckades med, berättar Daniel Pajuste.

Efter den skrynkliga inledningen så lyckas Bålsta trots allt att skapa lite. Laget reducerar två gånger om. Gästernas första mål görs av Jimmy Kristiansson som springer i djupled och får en bra slagen boll av Jonas Elofsson. Sen får Bålsta en frispark, 5 meter utanför straffområdet, som Jonas Karlsson snyggt lyfter in i bortre målgaveln när målvakten säkerligen förväntade sig ett inlägg.

Vi är riktigt nöjda med att lyckas göra 2 mål med 2 man mindre. Det var en riktigt kämpar insats från vår sida då vi spelade med spelare som normalt inte spelar 90 minuter och det var ju tungt att försvara sig med två man mindre mot ett bra lag som Fanna. Hemmalaget såg uppenbarligen chansen att skaffa sig bra målskillnad och nekar oss vattenpaus och kör full fart från början. Jag vill ge alla 9 spelare en stor eloge för att de ställde upp och krigade. Mats Gredemyr gör sin bästa match i Sanering på en ovan vänsterbacks position, avslutar Daniel.

Fanna BK 2 – Bålsta Sanering FC 16-2 (8-2)

Målskyttar.
FBK: Michael Thukanen 4, Emil Lindqvist 3, Johannes Andersson 2, Gustav Ottosson 2, Ed Grinde 2, Edvin Pettersson, Philip Ståhl, William Östman.
BSFC: Jimmy Kristiansson, Jonas Karlsson.

Varningar: 4-2
Publik: 30

Övriga resultat & tabell >>>

4 Responses to Bålsta kom till korta i Derbyt!

Lämna ett svar