Bålsta kom till korta mot Vassunda!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta Sanering FC kunde inte svara upp i bortamatchen mot Vassunda i Herrsexan.

– Vi gjorde det svårt för oss själva med att inte släppa bollen i rätt lägen och när det gjordes det så blev det felbeslut, berättar BSFCs Danne Plahn

BSFC kom helt på det redan från start och det gav utrymme för ett tidigt ledningsmål av Vassunda. Det var Mathias Malmberg som tryckte in 1-0 redan i den 3e matchminuten. När sedan hemmalagets Mathias Vestberg gör 2-0 med halvtimmen spelad ar det uppförsbacke för BSFC.

Det skulle dock tändas ett hopp igen då Patrik Edlundh reducerar till 1-2 10 minuter senare, men det hoppet grusades minuten senare då hemmalagets Lars Benny Lundbeck gör 3-1 minuten senare.

3-1 i halvtid skulle bli 4-1 i den 56:e matchminuten genom Christian Benedict och där var också matchen över. Hemmalaget ökar sedan på sin ledning till 5-1 genom Daniel Åke Engström och 6-1 genom Robert Lindqvist innan Kristoffer Kindström fastställer slutresultatet till 6-2.

– Tycker jag att dom har lyft sig en hel del. Dom var rätt stabila genom hela matchen, dom kändes rätt tunga att möta. Planen är inte så rolig där, men det är ju lika för båda lagen😀. Dom var helt klart bättre än oss, avslutar Plahn.

Vassunda/LLBK – Bålsta Sanering FC 6-2 (3-1)

Målskyttar BSFC: Patrik Edlundh, Kristoffer Kindström.

Varningar: 1-0
Publik: 25

Lämna ett svar