Bålsta IF fortsätter vinna!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta IF fortsätter att vinna i handbollens herrfyra då laget bortavann med 31-21 (13-13) över Upplands Tuna IK.

Det blev ingen toppmatch av BIF som hade problem defensivt i den första halvleken och hade bara med sig 13-13 efter 30 spelade minuter.

– Det här var ju en match vi bara skulle vinna. I första var grabbarna inte på plats mentalt och alldeles för bekväma. Spelade stillastående framåt och stod på hälarna bakåt, Vi hade ett bra snack i pausen där alla lovade att visa att de ville vinna och var beredda att göra jobbet, medger tränare Magnus Paulsson.

I den andra halvleken visade laget dock vart skåpet skulle stå och släppte bara in 8 mål och gjorde 18 själva. Det var betydligt bättre spel över hela banan och BIF visade varför man är ett topplag.

– Andra halvlek var riktigt bra både bakåt och framåt. Vi hade ju bara en kantspelare med men Sebastian Magne tog verkligen chansen på sin ovana höger 6 och gjorde mål på alla lägen han tog i princip. Rasmus Larsson tog revansch på en mindre bra match senast och var effektiv framåt. Anton Paulsson gjorde en bra andra halvlek och gjorde fler mål än någonsin som senior. Det var dock framförallt en mycket bra laginsats i andra halvlek som gjorde att vi vann så pass stort till slut, summerar Magnus.

Upplands Tuna IK – Bålsta IF 21-31 (13-13)

Målskyttar BIF: Rasmus Larsson 8, Anton Paulsson 6, Sebastian Magné 5, Fredrik Löfgren 3, Zebastian Sultán 3, Daniel Sollander 2, Malte Libler 2, Tobias Nilsson.

 

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar