Bålsta HC vann sin fjärde raka!

BHC fortsätter att vinna. Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC är fortsatt obesegrade i Hockeytvåans fortsättningsserie efter en ny seger borta mot Flemingsbergs IK med 7-2 (3-0,3-1,1-1).

Ett blekt hemmalag hade egentligen inget att sätta emot när BHC kom på besök i den fjärde omgången av serien. BHC vinner ”plätt lätt” men det var ändå ingen höjdarmatch.

Med tanke på att vi inte gör någon supermatch och tar för lite skott, så var vi faktiskt effektiva på ett sätt! Men ”Flempan” bjöd inte upp till kamp överhuvudtaget så det var enkelt för oss idag, berättar tvåmålsskytten Adrian Sjöqvist.

Matchen var i stor sett över redan efter den första perioden. BHC tar 4 raka utvisningar vid ställningen 0-1, men gör det bra i sitt boxplay och kan lämna perioden i ledning med 3-0 efter två mål av Sjöqvist och ett av Mattias Tumba.

Mellanakten påminner om den första fram till att Viktor Broqvist gör 6-0 med 14,03 spelat av perioden. Efter det är det kladdkaka hela vägen hem till slut signalen. Glädjande dock att BHC var effektiva i sitt spel fem mot fyra och bra i spelet fyra mot fem.

Vi hade inte så mycket spel fem mot fyra, men helt okej då vi gör ett mål, absolut godkända skulle jag säga. I boxplay är vi stabila som vanligt, men tror dem lyckades peta in någon puck ändå (2-6), avslutar Adrian.Flemingsbergs IK – Bålsta HC 2-7 (0-3,1-3,1-1).

Skott: 26-37 (5-12,8-16,13-9)

Målen BHC: Adrian Sjöqvist 2, Mattias Tumba, Jonathan Backman, Dennis Von Walden, Viktor Broqvist, Niklas Östlund.

Utvisningar: 6 (4:2:0) –  26 (8:4:14)

Publik: 57

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar