Bålsta HC tar ett nytt grepp!

Foto: Kent Lundqvist

I dagarna har Bålsta HC gjort klart med en Hockeykonsult som ska jobba ihop med ledare, spelare och föräldrar för att kompetensutveckla på flera plan.

Nisse Ekman är klar som Hockeykonsult för BHC. Han har en gedigen bakgrund som spelare på allra högsta nivå (SHL, Tre Kronor och NHL). Efter avslutad hockey karriär har han lagt mycket tid på att förkovra sig inom ledarskap, psykologi, beteendevetenskap, kost lära mm. Han har också gått igenom de flesta stegen i tränarutbildningen.

De senaste säsongerna har han med framgång varit sportchef för Djurgårdens damlag. Har också uppdrag inom SVT som expertkommentator.

Tanken är att Nisse ska vara på plats i ishallen en kväll i veckan från 16:00 och framåt. Mer konkret om upplägget kommer presenteras inom kort, men förhoppningsvis innan sommar ledigheten.

I samarbetet med Nisse ingår även att klubben vid några tillfällen kommer få med hans fru – Daniella Rundqvist till ishallen. Daniella har också en fantastisk karriär bakom sig och kan bli en väldigt bra mentor och förebild för våra tjejer.

– Vi är väldigt glad och lite stolta att vi fått till detta avtal. Avtalet sträcker sig över 2 säsonger och ersätter våra tidigare planer på att anställa en ungdomsansvarig, säger BHC-ordförande Ulf Månsson.

Lämna ett svar