Bålsta HC går för fjärde raka!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC är obesegrade i Hockeytvåans fortsättningsserie och ikväll ställs man på en ny prövning då man spelar borta mot Flemingsbergs IK.

Ikväll ställs BHC mot FIK och det kan inbringa den fjärde raka segern i Hockeytvåans fortsättningsserie, men då krävs skärpa från start.

Kul att möta ett nytt lag igen. Förhoppningsvis gör det att spelarna är på tårna från start och inte tar något för givet utan ger allt. I övrigt ska vi försöka ta tag i taktpinnen och föra spelet, säger tränare Lars Billing.

Vad kommer krävas för seger?

– Som vanligt hårt jobb i 60 min, släppa puck snabbt till varandra och spela med vår höga fart! Det är då vi är som bäst och är väldigt svårslagna, säger Assisterande lagkapten – Adrian Sjöqvist.

Trots den svaga inledningen av FIK med 1 poäng på kontot efter tre spelade omgångar sägs det att hemmalaget har en del riktigt skickliga spelare i laget, hur skall ni möta det?

Det gäller att ligga hårt på såna spelare redan från start för att få de ur balans så om vi sköter den delen tror jag att vi ska lyckas ta 3 viktiga poäng, avslutar Adrian.

Matchfakta:
Flemingsbergs IK vs Bålsta HC, Hockeytvåan fortsätt Östras 4:e omgång
19:30 Visätra Ishall.

Senaste resultat Bålsta HC:
3-2 vinst hemma mot Nynäshamns IF den 28:e november

Nyheter i truppen:
Jesper Söderström borta på jobb annars full styrka. Mattias Fridlund vaktar kassen.

Sagt om motståndet:
Det alltid är en av de tuffare matcherna på bortaplan och att de alltid brukar ha några väldigt skickliga lirare, speciellt bra individuellt! Har hört att de har fått ihop ett gäng såna denna säsongen också. Poängbäst är André Petersson med 4 p (2+2).

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar