Bålsta HC behöver en vinst!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta HC som tappat på toppen i Hockeytvåans fortsättningsserie behöver en seger ikväll borta mot Åker/Strängnäs i sista omgången före uppehållet.

– Känns bra tycker jag efter en bra träning idag (måndag)! Sjukt viktig, för att hänga på i racet om play-off platsen och kunna få en bra känsla inför uppehållet. Då kan vi köra på bra i jul och veta att vi har en väldigt bra chans att nå våra mål, det känns som att hela gruppen är eniga om detta, berättar kapten Adrian Sjöqvist.

Omställningar och rakare på mål skall fälla avgörandet ikväll.

– Vi har nött hela träningen på att snabbt komma ur egen zon och att vara aggressiva i densamma för att vinna puck och kunna gå till anfall. I anfallszon har vi tränat på att gå rakare på kasse och att hota mer med skott även i sämre lägen, berättar tränare Lars Billing.

Matchfakta:
Åker/Strängnäs vs Bålsta HC, Hockeytvåan fortsätt Östras 7:e omgång
19:00 i Åkers Ishall.

Senaste resultat Bålsta HC:
2-4 förlust borta mot Värmdö HC den 8:e december

Nyheter i truppen:
Backarna Jerry Karlsson och Robert Olofsson är tillbaka och Mattias Fridlund vaktar kassen.

Sagt om motståndet:
Laget som verkar ha kommit igång? Nykomling i Hockeytvåan efter massor av säsonger som etablerat och topplag i Hockeyettan. Grundserieflopp kan man lugnt säga där laget blev överlägsen tabelljumbo med endast 3 poäng på kontot. Nu har man vaknat till och har precis som BHC 12 poäng på kontot inför kvällens drabbning i Åkers.

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar