Bålsta föll igen!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta FBC svarade för två bra perioder borta mot Storvreta men fick tillslut ge sig i den femte omgången av herrarnas div.4.

– Vi mötte ett väldigt duktigt och snabbt spelande lag. Dem bestod av 17-18-åringar. Disciplinerade och välspelande. I stort sätt hela matchen fick vi försvara och fokusera på kontringar. Ibland hade vi ett fungerade uppspel och fick lite chanser, berättar lagkapten Axel Ågren.

BFBC startar matchen optimistiskt.

– Vi ställde upp våran femma och försvarade från start. Började starkt, vi stod rätt, försvarade bra. Vi lyckades kontra in 1-0 och tidig ledningen. En långmacka från mig till en friställd Dennis Färnström som tryckte in 1-0. Men efter en stunds nötande, täcka skott, så får de in kvitteringen och 1-1 efter första.

Sen börjar BFBC dra på sig onödiga utvisningar. Fokuserade på fel grejer vilket gav en irriterad stämning.  I andra fortsatte laget bra defensivt. 1-1 står sig fram till minut 17 då hemmalaget gör 2-1.

– Vi kämpar på men de gör även 3-1 innan paus. Tredje håller vi tätt ett tag. Men sen börjar det rassla till i vårat mål. Vi känner att vi inte orkar och hänger inte med. Dem får utdelning på det mesta. Gällande skott, passningar och domslut. Så matchen rinner iväg. Och vi förlorar sista perioden med 6-1. Vi känner att vi inte får med oss något, orken gör sig påmind och vi förlorar totalt med 9-2, avslutar Ågren.

Storvreta IBK U – Bålsta FBC 9-2 (1-1,2-0,6-1)

Skott: 34-21 (8-7,13-5,13-9)

Målskyttar BFBC: Dennis Färnström, Pontus Åberg.

Utvisningar: 4 min – 30 min
Publik: 73

Herrfyran >>>

Lämna ett svar