Bålsta FBC fortsatt utan seger!

Foto: Kent Lundqvist

Herrarna i Bålsta FBC har fått en tuff inledning på säsongen och fick inkassera andra raka förlusten i Herrfyran.

Det blev en tight och på gränsen till det tillåtna i långa stunder när BFBC drabbade samman med IS Saga. Den första perioden svängde rejält och det var gästerna som efter en turlig sargretur kunde Kim Norgren raka in 0-1 med 6,08 spelat.

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta skulle komma tillbaka och tar också över spelmässigt under den sista delen av perioden så kvitteringen kändes logisk. Det är på ett frislag där Andre Holmberg petar till Dennis Färnström och han vispar in 1-1 bakom gästernas målvakt – David Jakobsson.

Foto: Kent Lundqvist

I mellanakten är det fortsatt ganska tufft spel och mycket spelavbrott för tjafs om det ena eller det andra, en ganska trist matchbild rent ut sagt. Det skapades också målchanser åt båda hållen, men det skulle bara falla 1 mål i perioden och det gör gästerna som får med en 2-1 ledning in i den tredje och sista perioden.

Foto: Kent Lundqvist

– Tycker vi gjort två bra perioder så här långt och har ganska bra koll på matchen, säger BFBC-tränaren Viktor Johansson.

I den tredje och sista perioden jagar Bålsta en kvittering, men det startar illa då Saga istället utökar sin ledning till 3-1 genom Jesper Aspman med bara 3,46 spelat på en kontring.

Foto: Kent Lundqvist

Det var sedan en stor jakt på mål för Bålsta, men man hade inte med sig den rätta studsen och när röken lagt sig i hallen kunde man konstatera att Saga lämnar matchen som vinnare.

Foto: Kent Lundqvist

– Vi missar för mycket helt enkelt, det avgör den här matchen EN svår match med två jämna lag som säkert kommer tillhöra mitten av tabellen, avslutar BFBC-tränaren.Bålsta FBC – IS Saga 1-3 (1-1,0-1,0-1)

Skott: 24-20 (8-5,9-5,7-10

Målskyttar,
BFBC: Dennis Färnström.
IS Saga: Kim Norgren, Andreas Ek Berggren, Jesper Aspman.

Utvisningar: 2x2min – 2x2min

Herrfyran>>>

Lämna ett svar