Bålsta darts division 2 lag fortsatt obesegrade!

Foto: Privat

Serietvåan var nära att stoppa Bålstas svit, men hemmalaget lyckades kriga till sig oavgjort.

Det vankades seriefinal nere på Bowlroom i Bålsta. Tuffa tajta matcher var att vänta. Det märktes på spelarna i bägge lagen.

Gästerna från Märsta inledde bäst. En dubbelvinst och en singelvinst för att ta ledningen med 1-2. Björn Lejon hade inte marginalerna med sig, men Lasse Andersson lyckades knipa sin singel i en tajt match.

-Jag vet inte vad jag höll på med. Spelade inte bra alls. berättar Björn.

-Idag var det nervöst. Kom inte igång förrän i singel. Då kändes som vanligt igen. säger Lasse

Bålstas Miika Mustaniemi och Micke Andersson vände på steken efter att ha vunnit alla tre delmatcher i sin omgång efter fint spel. Bålsta var helt plötsligt i ledning 4-2.

-Jag är inte nöjd. Kan ju inte kasta rakt. muttrade Micke Andersson trots vinsten.

-Jag har varit sjuk så jag kände att jag inte var på topp, men det räckte idag. Skönt. säger Miika.

I sista ordinarie delen blev motståndet övermäktigt Bålstas Alexander Johansson och Ola Nahlén. Hemmalagets spelare kämpade och stred, men fick inte till det ordentligt. Märsta hade vänt matchen och låg i ledning 4-5.

-Jag gjorde vad jag kunde, men det ville sig inte idag. Det kommer det vet jag. säger Ola med ett leende.

I avgörande dubbel fick Bålsta till kvitteringen. Miika och Lasse var säkrare på utgångarna än sina motståndare och kunde säkra en poäng.

-Riktigt skönt att vi kunde kriga oss till oavgjort idag. Vi är fortsatt obesegrade och vi hoppas det fortsätter så nu när serien vänder för första gången av två. All cred till Märsta som också spelade bra. berättar Lasse

-Vi har ett härligt go i laget och det märks. Vi höjer oss när det behövs känns det som. Det är riktigt kul att spela. avslutar Lasse

 

/ BBDC

Lämna ett svar