Bålsta åkte på en sur förlust!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta FBC var mycket nära säsongens första seger i damernas div.3 hemma mot SK Vide.

– Ja en riktigt sur förlust då vi åter igen spelar mycket bra, säger Bålstas Sara Bragnell.

Det kom att bli en jämn match och i en första perioden är det mest BFBC, men det är ändå gästerna som har ledningen med 1-0 efter den första perioden. I mellanakten så kvitterar BFBC till 1-1 i svansen på ett powerplay genom Alicia Frånberg, men när perioden är över så är det till slut gästerna som går till periodvila i ledning med 3-1.

I den tredje och sista perioden så Kämpar och sliter BFBC men det är ändå Vide som hela tiden ligger något mål före. Hemmalaget gör två mål, ett genom Ellinor Kristiansson och ett av Elin Fredriksson, Det blir till slut förlust med 3-5 efter en bra match av hemmalaget.

– Hela laget är delaktiga i matchen, vi vågar hålla i bollen i anfall och jobbar hem vid kontringar. Jag provade några nya positioner som fungerade bra. Vi skjuter många fina skott men SK Vides målvakt spelade tyvärr bra, säger Sara som summerar:

– Det vi har övat på träningarna sitter och det är en kul utveckling. Ellinor Kristiansson gör sitt första mål för säsongen på ett snyggt förarbete från bland annat Elin Fredriksson. Laget dras fortfarande med lite skador och sjukdomar, men vi fortsätter att kriga varje sekund.

Bålsta FBC – SK Vide 3-5 (0-1,1-2,2-2)

Skott: 30-27 (10-4,9-12,11-11?
Målskyttar BFBC: Alicia Frånberg, Ellinor Kristiansson, Elin Fredriksson.

Utvisningar: 0x2min – 2x2min
Publik: 20

Damtrean >>>

Lämna ett svar