Bålsta åkte på dubbla förluster!

Foto: Kent Lundqvist

Bålsta FBC hade en tung helg i damernas div.3 och fick inkassera två förluster på lika många dagar.

Under lördagen så spelades det ett damderby, vilket det var många år sedan. BFBC ställdes mot EIBK och det blev en tuff uppgift för hemmalaget som trots ledning med 1-0 genom Sara Bragnell och 2-1 genom Elin Fredriksson fick se sig besegrade med hela 4-20-

– Ja tyvärr. De hade sex stycken div.2 spelare med sig till matchen, vilket de får ha. De hade hög fart både med boll och utan boll, berättar BFBCs Sara Bragnell.

Hur upplevde du matchen?

– Tycker ändå att vi började bra. Tilda Strömberg i målet räddade mer än hälften av skotten vilket är kul. De hade spelat mestadels, men vi jobbade på och gav inte upp. Det är alltid tråkigt att förlora derbyn men ”hatten av” till EIBK.

Övriga mål i BFBC gjordes av Elin Fredriksson.

Under söndagen så spelades det en ny match hemma mot VÅSC från Åland och även här visade det sig att uppgiften var övermäktig för nystartade BFBC.

– Förlust med 1-9. Första perioden ledde de med 0-2. Vi spelade bra och hade en del chanser. Dock får vi inte bollen/skotten mot mål. 0-0 i andra perioden då vi fortsatt spelar bra. Jag kom på hur de ställde upp och vi skar av uppspelen. I tredje fick de igenom sina bollar in i slottet och satte chanserna. En del mål gjordes lite oturligt köksvägen. Vårt mål gjordes av Isabella Berggren som frispelades av Sofie Thimgren och hon satte bollen i nättaket till 1-4, avslutar Bragnell.

Damtrean >>>

Lämna ett svar