Back-to-back-möte!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey spelar i helgen ett ”Back-to-back-möte” med Hudiksvalls HC i Allettan med start idag hemma i Bahcohallen.

– Det duggar tätt med matcher nu och det gäller att spela för dagen och varken för det som varit eller som kommer. Var är inte nöjda med prestationen senast och behöver komma upp ett par nivåer framför allt i spelet utan puck, säger ESK-tränaren Robert Kimby.

Lagen har drabbat samman två gånger redan denna säsong och båda gångerna så har det slutat med seger för HHC, 0-2 hemma efter ett sent avgörande och på bortais 2-3 men det krävdes övertidsspel för att skilja lagen åt den gången.

– Vi har haft två bra prestationer mot Hudiksvall i år så vi förväntar oss en väldigt tuff match där vi inte får något gratis. Jag vill se att vi står upp i kampen bättre, avslutar Kimby.

Sagt om motståndet:
Vann grundserien i Hockeyettan Östra i överlägsen stil med endast en förlust och hela 61 poäng på kontot. Var därmed en av favoriterna i Allettan, men har inlett svagt med en blygsam sjätteplats efter 10 spelade matcher och 16 poäng på kontot. Kommer med en knapp 2-1 seger över tabelljumbon Vännes HC i förra omgången. Spelare att hålla koll på är såklart playmakern Sebastian Manberg och måltjuven Patrik Elfsberg.

Senaste mötet ESK vs HHC:
2-3 (0-0,0-2,2-0,0-1)
Läs mer om den matchen här >>>

Truppen:
På skadelistan: William Warging, Fredrik Juhlin, Ludwig Ahlin,
Douglas Alenbring.
Burväktare: Simon S:t Cyr.

Matchfakta:
ESK vs HHC 16:00 i Bahcohallen.

Kan du inte vara på plats se matchen här >>>

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar