Även damjuniorerna i EHF är vidare!

Foto: Kent Lundqvist

Damjuniorerna i Enköpings har även dem spelat slutspel den gångna helgen och gick vi till finalspel med minsta möjliga marginal.

– Spelarna skötte sig bra och vår nya målvakt skötte sig fint (Fiona Wallén), berättar tränare Jens ”Jeppe” Karlsson.

EHF hade dock det lite problematiskt inför slutspelet då laget saknade sina målvakter och man tvingades ställa sin m6:a Fiona Wallén i målet och att det samtidigt var slutspel för alla åldrar och damerna kvalade gjorde att det var ett lag som inte var riktigt tajmade som spelade och gjorde det bra.

– Vi vann den matchen vi räknat med och behövde för att ta oss vidare till finalspelet, berättar ”Jeppe”.

Hur var matcherna i gruppspelet?

– Första matchen mot Skånela kunde vi ha gjort en bättre insats, vi kom inte upp i den nivån vi kan. Andra matchen mot Västerås så började vi bra och ledde, men sen så började vi slarva och när dem kom ikapp så blev det nervigt och det gjorde att Västerås vinner. Tredje mot Skuru så började vi bra, men tyvärr så är vi två steg efter dem i det mesta. I den fjärde och sista matchen mot Rosersberg, som var helt avgörande för vilka som skulle gå vidare. Vi började bra, men fick dippar, kom igen och kunde till slut vinna. Det var starkt av tjejerna att komma igen och inte gå ner sig, avslutar ”Jeppe” som ger Lovisa Skagerlind & Josefine Wallén beröm och tack för dem ställde upp när det behövdes.

 

Resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar