Assisterande klar för FBK!

Foto: FBK

Nermin Sejdinovic 28år som kliver in som ass tränare/lagledare till Fanna BK herr.

– Det är en ung och ambitiös kille som vi fastnat för som kommer närmast som tränare säsong 2019, där han lyckades vinna div4 Västmanland med Gideonsbergs IF herr. Han är väldigt driven och engagerad som alltid är seriös och vi är tacksamma att han vill vara med på vår resa och jobba ihop med oss andra i ledarstaben samt spelartruppen, berättar FBKS sportchef – Benjamin Tanovic.

Nermin har spelat som junior med Strömsbergs IF och som senior några säsonger i div.4 Gestrikland och Uppland med bland annat Skutskärs FK, Gamla Uppsala SK 2 och Procyon BK. Han har tidigare spelat med Syrianska FF och vann div.6 södra Uppland när Alexander Alan var tränare. Till vardags jobbar han som fritidsledare i en grundskola inom Enköping kommun.

Hur känns det att ingå i en Div.2 ledarstab?

– Det ska bli fantastiskt roligt och jag är förväntansfull att få jobba ihop med dem andra i ledarstaben och få jobba med duktiga fotbollsspelare mot dem mål och krav säsongen 2020.

Vad kan du bidra med till laget och ledarstaben inför säsongen 2020?

– Jag kommer bidra med mera vinnarmentalitet, seriositet, hårt jobb och mycket energi samt hjälpa mina andra i ledarstaben att vi ska ge spelartruppen de bästa möjligheten att utvecklas och lyckas kopplat till dem mål och krav säsongen 2020 vi satt, avslutar Nermin.

Lämna ett svar