Arbetsro för IK Nordia!

Foto: Kent Lundqvist

IK Nordia tog sin andra raka fullpoängare i herrsexan borta mot Uppsala Inter FC.

I sexpoängsmatchen borta mot Inter fick Nordia en smakstart då Lukas Wallin nickar in en bra slagen hörna från Nasir Rezai till gör 0-1 efter 10 minuter spelat. Den glädjen blir dock kortvarig då hemmalagets Farhad Ahmad kvitterar till 1-1 tre minuter senare. Nordia skulle dock få med sig ledning in i halvtidsvilan efter att Nasir tryckt in 1-2 i den 44:e minuten.

I den andra halvleken stänger Nordia matchen med dryga timmen spelad då Nasir 1-3 framspelad av Lukas. Det var sedan inget snack om vart segern skulle gå och med två minuter kvar av ordinarie matchtid så fastställer Joakim Sundblad slutresultatet till 1-4 framspelad av Erik Jansson.

– En ganska okej match av oss, inte mer. Beror nog på den tryckande hettan att det var lite lamt emellanåt. Bra genomfört i värmen med Nasir som är en av de bästa hos oss tillsammans med Lukas, Niklas Dagervik och Karwan Baroshki. Sundblad slet på bra på topp och skapade en hel del, så det var skönt att han fick göra mål också, berättar tränare Thomas Wallin.

Uppsala Inter FC – IK Nordia 1-4 (1-2)

Målskyttar IKN: Nasir Rezai 2, Lukas Wallin, Joakim Sundblad.

Varningar: 1-0

Övriga resultat & tabell >>>

2 Responses to Arbetsro för IK Nordia!

Lämna ett svar