Äntligen lossnade det för Sagström!

En glad och nöjd Madelene Sagström. Foto: Privat

Madelene Sagström fick spelat att lossna under ”moving day” på Wilshire Country Club vilket gör att hon rör på sig i resultatlistan av Hugel-JTBC LA Open.

Efter ett par tuffa dagar på Wilshire Country Club för Madelene Sagström lossnade det för Enköpingstjejen. Hon hittade spelet och det gav omedelbart röda siffror och avancemang i resultatlistan.

Madelene fått slita med sin prestation i spelet har nu hittat rätt, 10 av 14 träffade fairways, 14 av 18 träffade greener på rätt antal slag vilket gav en hel del bra birdiechanser som också förvaltades!

Tredje rundan startar dock en smula trevande för Madelene som gör två par och en sur Bogey på de inledande tre hålen. Då lossnade det, tre raka och bra birdies och hon var nu med i spelet på riktigt. Sex raka par med mersmak senare var det dags för en ny birdie på det 13:e hålet och Madelene var nu på +1 totalt och sammanlagt topp 27! Tre raka på till efter det och det är med mersmak där det mycket väl kunde blivit minst en birdie till, men istället kommer en sur bogey på 17:e hålet och ett par till på det 18:e viket gav -2 för dagen och +2 totalt, det ger en delad 38:e plats inför sista rundan under söndagen.

Leder gör Thailändska Moriya Jutanugarn och Sydkoreanskan Jin Young Ko på -9 och bästa svenska är Pernilla Lindberg som även hon gjorde en fantastisk runda under ”moving day” då hon gick runt på – 5 och är på totalt -3 och en delad 9:e plats.

Övriga svenskor: Caroline Hedwall (spelat klart), Dani Holmqvist (spelat klart), Anna Nordqvist (spelat klart).

Highlights från tredje rundan >>>

Resultatlistan >>>

Lämna ett svar