Alltid lika spännande med lokal sport!

Favoriter i trakten har inlett än en fotbollssäsong, med viss fördröjning har man väntat in årets upplaga av lokalsporten.

Vi har redan hunnit uppleva ett par omgångar i de lägre divisionerna och ESK har inlett med varierande resultat. Med en oavgjord, en förlorad och en vunnen, har säsongen minst sagt inlett intressant för Enköping i fotbollstvåan. Med en satsning mot toppen och Division 1 kan man räkna med en säsong fylld av spänning. Man kan även se andra lokala lag som Håbo, Södra Trögds och SK Elvan påbörja sin jakt uppåt. Intresset för småligor växer och växer och man kan se hur fler sidor lanseras för att sprida resultaten, en mycket uppskattad satsning har varit MinFotboll från Svenska Fotbollsförbundet. Där kan man läsa och följa lokala lag från hela Sverige direkt i en applikation till mobilen.

Vilka vinner?

Precis som när det är matcher i de större ligorna finns det alltid ett intresse att förutspå vinnare även i de mindre ligorna. Även om intresset inte alltid är lika stort i publikväg finns det alltid en marknad för oddsälskarna, och hittar du inte odds för just ditt lag kan du presentera de själv på vissa sidor. En sida som ger dig möjligheten att presentera egna odds och utmana spelarna hittar du här med massa sports betting. HV71 följer vi alltid vid önskan på de största sidorna men annars hittar vi inte riktigt alltid alla attraktiva odds för våra lokala krigare på de större sajterna.

När det gäller mindre lag och ligor är det enklare att hålla koll på lagen, du kanske känner någon som spelar rent av. Är så fallet har du alltid en grym fördel gentemot andra spelare och bör nyttja denna fördel, kanske presentera odds som är lite för höga för ögat att motstå frestelsen.

Gör förarbetet rejält

När man spelar på matcher är det alltid viktigt att göra förarbetet, med det kan det menas att man behöver kolla statistiken för att se formen eller kanske se över lagets skador och avstängningar. En bra sida för att se dessa saker finner du här. I de lägre ligorna är koll på trupperna ännu viktigare, för en viktig pjäs i lagbygget kan avgöra om laget gör flera mål eller kanske inga alls. Vi som sett fotboll och sporter på en lägre nivå vet hur en riktigt bra spelare ibland kan ta över matchen totalt och saknas denna spelaren på planen kan det påverka matchbilden något enormt. Samma gäller tränare och fuffens kring laget, kanske har det varit riktiga oväder i trakten senaste veckan och laget är ur form? Det vet man inte såvida man inte kollar upp det först.

Avslutningsvis

Sport är något som intresserar alla människor av olika slag, oavsett om det gäller golf, fotboll eller ishockey finns det nog något därute som intresserar varenda en. Följ din lokala tidning för att alltid vara med på senaste nytt i trakten, och varför inte social media. Nuförtiden hittar vi nästan lag ner till Division 6 med social media där de presenterar de senaste resultaten dag för dag. Inget bättre sätt finns för att få denna info som bara de mest intresserade sitter på. Spelar man för att vinna bör man göra arbetet precis lika noggrant som de därute på planen. Det kända uttrycket ”som man bäddar får man ligga” kommer inte från ingenstans.

Lämna ett svar